Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
psg trlja ruke

VIDEO Argentina može mirno spavati: Novi Messi je pred vratima!

Za sve one koji su se pitali kada će Argentina izbaciti igrača sličnog Messijevih kvaliteta stigao je odgovor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni najveći nogometni zaljubljenici nisu vjerojatno upoznati s količinom talenta koji se nalazi u ligama Južne Amerike. Argentinska liga jedna je od najzanimljivijih nakon najjačih liga u Europi, a ubrzo će svima ime Giovani Lo Celso (20) postati itekako poznato!

Riječ je u veznjaku Rosario Centrala koji svojim potezima i pokretima na travnjaku jako, ali baš jako podsjeća na trenutno najboljeg nogometaša svijeta Lionel Messija. Driblinzi, eksplozivnost, pregled igre, dodavanja... 'mali' ima SVE, a tek mu je 20 godina.

Zanimljivo, prava na njega polaže pariški PSG koji je svojedobno bio spreman iskrcati pravo bogatstvo za Messijeve usluge. Parižani su ga doveli ovog ljeta za 10-ak milijuna eura i odmah vratili u Argentinu na dodatno kaljenje u prvoj momčadi. U PSG se vraća završetkom ove kalendarske godine kada bi trebao polako ulaziti u prvu momčad Unaia Emeryja.

U dosadašnjem dijelu argentintinske Primere Lo Celso je u 27 nastupa upisao dva pogotka i osam asistencija!

Podsjetimo, Messi je nakon Copa Americe i novog poraza u finalu (trećeg zaredom nakon Cope i Svjetskog prvenstva) rekao da se povlači iz reprezentacije. Nedavno je povukao tu odluku i rekao da će i dalje igrati za Argentinu. U svakom slučaju navijači reprezentacije mogu mirno spavati... Novi Messi je pred vratima!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider