Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda u Labinu

Futsal Dinamo slavio na teškom gostovanju: Na korak od Prve lige

Futsal Dinamo ostvario je i treću pobjedu u doigravanju za ulazak u 1. HMNL! Na teškom gostovanju u Labinu pobijedio je Potpićan sa 3:2 i sada ima maksimalnih devet bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je poveo već u 3. minuti, Franja je zabio za vodstvo, ali anulirao ga je samo dvije minute kasnije Lalić. U 17. minuti Perković zabija za novo vodstvo gostiju, ali opet je trajalo samo dvije minute jer je izjednačio Jasprica. Ipak, u nastavku je Perković zabio još jedan gol, a nakon toga rezultat se nije mijenjao.

Atmosfera u Labinu bila je odlična, domaćin je imao dobru podršku, a na susret su stigli i navijači Futsal Dinama koji su se vraćali iz Pule gdje su gledali 'veliki Dinamo' protiv Istre.

"Bila je ovo vrlo kvalitetna i čvrsta utakmica u kojoj smo neugodnom domaćinu uspjeli pokazati našu kvalitetu. Na kraju smo zasluženo slavili uz naše navijače kojima se ovim putem zahvaljujem što su u tako velikom broju došli u Labin. Jedina negativna stvar iz ove utakmice ozljeda je Domagoja Purgara koji će nam jako nedostajati, ali poznavajući ga vjerujem kako ćemo ga vrlo brzo opet vidjeti na terenu", rekao je Franja nakon utakmice za klupsku stranicu.

U drugoj utakmici doigravanja Crnica je slavila u gostima protiv Aurelije 5:2 pa tablica nakon prva tri kola izgleda ovako:

Dinamo ima devet bodova, Crnica šest, Potpićan 3, a Aurelia je bez boda. Još se igraju tri utakmice, a pobjednik će izravno u prvu ligu, dok će drugoplasirana momčad u dodatno razigravanje protiv Novog Marofa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider