Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nedjelj4 prosla4a

Futsal Dinamo slavi: Navijači, rapunite Dom sportova!

<1>Futsal Dinamo jučer je pobijedio Aureliju u Vinkovcima sa 3:2 i tako osigurao plasman u prvu ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golovima Majića, Franje i Pezelja već na poluvremenu su gosti vodili 3:0, a onda su se u nastavku malo opustili. No, ipak su zadržali prednost i ostvarili veliki uspjeh - Futsal Dinamo će

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica pošto su svi protivnici iznimno motivirani kada igraju protiv Dinama. Dobro smo otvorili susret i rano poveli, ali nismo do kraja uspjeli slomiti protivnika te smo u drugom poluvremenu tražili potvrdu s novim pogotkom. Primili smo dva pogotka iz kontre i odveli utakmicu u neizvjesnost. Ipak nakon toga smo zaigrali bolje i sigurno priveli utakmicu kraju. Ono što iz ovog susreta treba posebno naglasiti su borbenost cijele momčadi i uspjeh koji je donijela cijela momčad kao kolektiv. Sada nam ostaje još jedna utakmica u kojoj ćemo s našim navijačima proslaviti ulazak u 1. ligu. Ovim putem pozivam ih sve da u nedjelju napune Dom sportova i da zajednički doživimo naš ulazaka u viši rang natjecanja", rekao je za klupsku stranicu Nikola Perković, a nadovezao se kapetan Matija Đulvat:

"Velika utakmica i teška pobjeda. Bilo je ovo baš u Dinamovom stilu, borba do zadnje kapi krvi, borba za sveti dres, i na kraju nagrada u vidu prvog mjesta. Znali smo da će biti teško, ali ova momčad je pokazala da ima ono nešto što čini pobjednike. Čestitke igračima Aurelije što su nas stavili na ovakvu kušnju koje je od nas zahtijevalo da izvučemo ono najbolje od sebe. Ovim putem želim se zahvaliti svim navijačima, upravi kluba, sponzorima i svima koji su dali sebe kako bi ovaj klub ostvario uspjeh. Bravo Dinamo!"

U drugoj jučerašnjoj utakmici Potpićan je u Labinu slavio protiv Crnice sa 7:3 i izborio dvije kvalifikacijske utakmice protiv Novog Marofa. Tako će u nedjelju rasterećen u zadnjem kolu gostovati u Domu sportova protiv Dinama.

Dodajmo da će uoči te utakmice navijači Dinama organizirati korteo od Cibone do Doma sportova, a tamo je najavljeno druženje prije i nakon utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider