Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
predstavio sponzora

Svi na Šalatu na najveći futsal spektakl u Hrvatskoj!

Srijeda je bila veliki dan za Futsal Dinamo, klub koji četiri godine uspješno funkcionira po principu "jedan član, jedan glas"...

Ove je srijede na zagrebačkoj Šalati održana konferencija za novinare Futsal Dinama na kojoj je najavljen predsezonski spektakl protiv pobjednika Grčkog kupa AC Doukasa (petak, 9.9.), ali i predstavljen novi veliki sponzor kluba - Karlovačko. Na konferenciji za novinare bili su prisutni svi igrači Futsal Dinama te predsjednik kluba Matija Đulvat i rukovoditelj grupe proizvoda u Mainstream segmentu kompanije HEINEKEN Hrvatska Filip Rabuzin.

"Velika pojačanja, vrhunska predstava protiv Benfice u pripremnoj utakmici i lijepo vrijeme najbolji su poziv za sve navijače Dinama i ljubitelje futsala da dođu i pogledaju pravi spektakl. Kao šlag na tortu stigao je i dogovor s velikim sponzorom, tako da ovdje na Šalati nastavljamo s pozitivnom energijom koja nas krasi od samog početka. Na Šalati ćemo prezentirati zajedništvo nas i navijača te najaviti novu sezonu u kojoj ciljamo na sami vrh", rekao je optimistično predsjednik kluba Đulvat.

Optimizam se, osim dobivanjem novog sponzora, temelji i na dolasku nekoliko novih igrača, velikih pojačanja. Stigao je reprezentativac Engleske Doug Reed, stigla su dvojica hrvatskih reprezentativaca Vedran Matošević i Kristijan Grbeša te bivši igrač velikog nogometa Mihovil Prgomet.

"Danas je veliki dan za Futsal Dinamo. Drago nam je da smo potpisali prvog tako velikog sponzora kluba koji će nam pomoći da naše poslovanje podignemo na višu razinu. Ambicije kluba su porasle i želimo se uključiti u borbu za naslov prvaka", kaže Đulvat.

* Ambicije kluba u novoj sezoni osim napada na naslov prvaka?

"Najvažnija stvar nam je pokrenuti omladinski pogon koji bi funkcioniranje kluba podigao na višu razinu".

* Europske ambicije?

"Bez naslova prvaka nema ništa. Samo prvak ostvaruje pravo za nastup u Europi. Zato se time još ne zamaramo. Kada budemo prvaci onda ćemo misliti o tome".

* Na kojoj je trenutno razini Futsal Dinamo?

"To je još uvijek amaterski klub. Svi dečki koji igraju uz to ili rade ili studiraju. Dugoročno gledano voljeli bismo im pružiti uvjete da mogu, dok su igrači, bezbrižno trenirati i igrati, no zasada to nije moguće. Treba nam podrška drugih sponzora".

Dakle, u petak SVI na Šalatu! Popratite i podržite Futsal Dinamo, klub koji uspješno posluje po načelu "jedan član, jedan glas", u drugoj pravoj sezoni od osnutka 2012. godine.

Prošle godine Futsal Dinamo odigrao je revijalnu utakmicu protiv Nottinghama uoči starta nove sezone i slavio s uvjerljivih 5:0. Rezultat je bio u drugom planu, jer su u prvi iskočili navijači, točnije njih nekoliko tisuća, koji su tri sata bez prestanka gromoglasno navijali.

Dobra atmosfera zagarantirana je i ove godine, a kiša, za razliku od prošle, ne bi trebala ni najmanje pokvariti ovaj spektakl. Vrata Šalate otvaraju se u 18 sati, a utakmica počinje u 19.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider