Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne želim ostati'

Frka u Maksimiru: Ante Ćorić ljutit na Mamiće i odlazi iz Dinama!

Odjeknula je „bomba“ iz Središća, Ante Ćorić najavio je odlazak iz Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Ne želim ostati u klubu u kojem me ne cijene“, kazao je Ante Ćorić na improviziranoj press-konferenciji u lokalu svojeg oca u zagrebačkom kvartu Središće.

Nenajavljena „presica“ održala se danas poslijepodne, nakon povratka Dinama iz Pireja, gdje su „modri“ izgubili od Olympiakosa 2:1, a Ante Ćorić opet nije dobio ni minutu.

Posjetitelji lokala bili su iznenađeni s viđenim, tako smo i saznali za takozvanu „presicu“.

Ćorić se požalio na malu minutažu, ali i na poremećene ljudske odnose u klubu. Kako su nam prenijeli naši informatori otprilike je kazao kako ne želi ostati zbog trenera i još nekih ljudi u klubu.

Može se očekivati da će sutra ili vrlo skoro biti sazvana press-konferencija u Maksimiru na tu temu.

Nakon 'press konferencije' u kafiću. Ante Ćorić je na svom Instagram profilu pojasnio kako nije sve zbog male minutaže već odnosa te zažalio što na utakmicama nema BBB-a.

''Nije samo radi minutaže, kao što se piše. Imam 18 godina i dosta igram. U zadnje vrijeme ne ne stavlja i svi znaju zašto. Ali odnos prema meni od strane stožera nije kao što je bio prije i žao mi je da mi tako odjenom okrenu leđa. Nemojte molim vas okretati da je samo zbog minutaže nego radi ODNOSA. Na slici vidite moj san. Hvala svim navijačima, žao mi je što nema naših Bad Blue Boysa, da su svi zajedno na utakmici i da nas bodre. Žao mi je tog. Bollim te Dinamo'', napisao je Ćorić uz fotografiju Bad Blue Boysa.

Napeta situacija između Zorana Mamića i mladog Ćorića traje nekoliko mjeseci. Sukob je eskalirao nakon uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka s luksemburškom Folom, kada je Mamić javno prozvao Ćorića za nesportsko ponašanje i poručio mu:

„Treba trenirati i sportski živjeti da bude još kvalitetniji. I neka makne od sebe suflere i savjetnike, sigurno će mu biti lakše.“

Sukob s trenerom

Ćorić je tvrdio da je trener dobio krivu informaciju o njegovu navodnom noćnom izlasku. Činilo se da je sukob izglađen kada je Ćorić uvjerio Mamić da nije bio vani, obje strane su tvrdile da je sve u redu, da nastavljaju dalje kao da se ništa nije dogodilo, no očito je da su to bile samo prazne priče.

Ćorić je u travnju ove godine, na svoj 18. rođendan, stavio potpis na šestogodišnju ugovor s Dinamom. Čelnici Dinama govorili su kako je Ćorić u svojoj dobi bolji od Bobana i Prosinečkog. Očekivalo se da postane nova velika zvijezda Dinama i da ostvari najveći transfer u povijesti „modrog“ kluba, da po ostvarenoj odšteti pretekne Luku Modrića. Međutim, vrlo brzo došlo je do razmimoilaženja.

Nedavno su portugalski mediji objavili kako je za Ćorića zainteresiran Porto te da nudi Dinamu deset milijuna eura. Ćorićev otac Miljenko bio je gost slavnog portugalskog kluba i potvrdio je da Portugalci žele dovesti njegova sina.

Ćorić je došao u Dinamo 2013. iz Red Bull Salzburga. Austrijanci su ga zamijetili još dok je igrao u pionirima Zagreba. Ćorića su htjeli mnogi veliki europski klubovi, među njima i Bayern, ali ipak se odlučio za Dinamo. Donedavno je tvrdio da mu nije žao što je izabrao Dinamo a ne Bayern...

Podržavate li želju Ante Ćorića za odlaskom iz Dinama?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider