Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedno veliko ništa

Francuski mediji 'popljuvali' Dinamo i ostali razočarani igračem kojeg traži pola Europe

Nogometaši Dinama porazom su krenuli u novu sezonu Lige prvaka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lyon je bio puno bolji i zasluženo pobijedio, a francuski mediji oduševljeni su igrom 'lavova'. Iako u prvenstvu ne briljiraju, u Europi su krenuli sa stilom. Što se hrvatskog prvaka tiče, Francuze nije nimalo impresionirao.

"Osim Soudanija, nitko iz hrvatske momčadi nije bio opasan. Alžirski reprezentativac pokazao je raskoš talenta, iako nije uspio zabiti gol iz čiste prilike. Soudani je pokazao da ima dobru tehniku, a odmah se vidi da je klasa iznad svojih suigrača", piše France Football pa dodaje:

"Lyon je za razliku od posljednja dva prvenstvena kola pokazao novo lice. Iako je igrao protiv slabije i limitirane momčadi, u Europi je pokazao snagu i zasluženo drži vrh ljestvice".

"Ponekad utakmice koje si unaprijed dobio budu najkompliciranije. Međutim, Lyon je to odradio bez poteškoća, iako treba naglasiti da je protiv sebe imao slabog protivnika.", piše L'Equipe, a slično pišu i drugi francuski mediji.

Dodajmo kako su strani mediji razočarani Antom Ćorićem, igračem za kojim luduje pola Europe, a koji jučer 'nije napravio baš ništa na travnjaku'.

Jeste li očekivali više od Dinama u Lyonu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider