Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovač i o Jelaviću

VIDEO Vatreni odradili trening u Vukovaru: Modrić i Brozović pauzirali zbog ozljeda!

Hrvatska nogometna reprezentacija je pred nešto više od 1500 gledatelja odradila trening u Vukovaru…

Na treningu nisu prisustvovali Luka Modrić i Marcelo Brozović koji su pošteđeni zbog lakših ozljeda. Obojica bi trebala biti spremna za utakmicu s Azerbajdžanom u ponedjeljak.

Vrlo vjerojatno je da će i Brozović biti spreman za utakmicu sa Azerbejdžanom.

Na treningu nije bilo niti Nikice Jelavića koji je nakon dolaska u Vukovar odlučio napustiti reprezentaciju.

''U našem priopćenju mi smo napisali kako je bilo. Rekao mi je da želi ići doma. Žao mi je, ali tako je to u sportu. Okrećemo se novom ispitu, a on je pred nama već u ponedjeljak, rekao je izbornik Niko Kovač nakon treninga.

Komentirajući utakmicu sa Bugarskom još je jednom rekao kako je to bila teška utakmica, da su igrači iscrpljeni, ali i da su svi presretni s nova tri osvojena boda. Govoreći o predstojećoj utakmici sa Azerbajdžanom podsjetio je da se radi o reprezentaciji koja je i od Bugarske i od Italije izgubila s 2:1, pri čemu je golove dobila u zadnjim minutama.

''Odmah poslije ždrijeba rekao sam da će biti teško. Uostalom, vidite i kako se odvijaju kvalifikacije. Gubi jedna Španjolska, BiH…Očekujemo tešku utakmicu ali uz podršku sa tribina, koja će nam dati dodatni motiv i snagu, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo'', rekao je Kovač.

Većina reprezentativaca poslije treninga nije bila raspoložena za izjave.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider