Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlučujuće utakmice

FOTO Atraktivne djevojke stigle na okupljanje reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se prvi put pod vodstvom Ante Čačića…

Uoči posljednje dvije kvalifikacijske utakmice, s Bugarskom ove subote na Maksimiru i gostovanja na Malti sljedećeg utorka, hrvatski su se reprezentativci okupili u malenom hotelu As u Zagrebu. Tamo ih je osim izbornika, koji je imao i press konferenciju, dočekao i njegov pomoćnik Joe Šimunić, koji opet nosi reprezentativnu trenirku.

KOMENTAR Opasna dijagnoza: Čačiću najveći krivci navijači! Možda će se iznenaditi...

Kramarić u klubu ne igra, ali se nada Čačićevoj milosti: 'Nije lako bez navijača'

Stigao je na okupljanje i Davor Šuker te oni nogometaši koji sinoć nisu igrali utakmice. Nisu bili previše raspoloženi za razgovor s medijima, jer su i oni, osim izbornika, bili kritizirani u javnosti nakon debakla protiv Azerbajdžana i Norveške.

Sigurno je kako ih Čačićev stožer neće dočekati s raznim testovima, koje je volio Niko Kovač. 'Njemački mentalitet' bivšeg izbornika nije im do kraja sjeo, a da će se to promijeniti s Čačićem postalo je jasno iz mnogih izjava ne samo novog izbornika već i čelnika saveza.

Bliže igračima bit će i direktor reprezentacija Romeo Jozak koji je također stigao na okupljanje, a vjerojatno će ubuduće sjediti uz Čačića na klupi. Osim nogometnih zvijezda, fotoreporteri i kamere zabilježili su i dolazak tri atraktivne djevojke koje su na nekoliko trenutaka zasjenile dolazak reprezentativaca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider