Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ružna gesta Srba'

VIDEO Skinuli i spalili dres albanskom igraču, četvorica ozlijeđena!

Ludilo na stadionu Partizana u Beogradu potrajalo je neko vrijeme, a vode se međusobna prepucavanja tko je kriv za sramotne događaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica visokog rizika između Srbije i Albanije pretvorila se u kaos kojeg su izazvali albanski ekstremisti. Izveli su akciju s letjelicom koja je nosila zastavu tzv. 'Velike Albanije' i tako razjarili domaće navijače.

I albanski su igrači reagirali neprimjereno kada su se išli sukobiti sa Stefanom Mitrovićem koji je uspio skinuti spornu zastavu. No, najveći propust ide na ruku organizatorima utakmice. Huligani su upali na teren i fizički napali albanske nogometaše. Jedan je huligan stolicom napao gostujućeg nogometaša, a na terenu se našao i Ivan Bogdanov, huligan koji je donedavno bio u talijanskom zatvoru zbog onih poznatih nereda u Genovi. To je nedopustivo!

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

DAČIĆ BIJESAN - Evo što je poručio nakon utakmice!

FOTO - RASPALIO SRBE: 'On je stavio albansku zastavu na dron!'

Jednom su albanskom nogometašu uspjeli skinuti dres te ga zapaliti, a iz albanskog nogometnog saveza tvrdi da su ozlijeđena četiri nogometaša. Po završetku čitave makljaže pred novinare su izašli i igrači Albanije i njihov izbornik Gianni De Biasi.

''Četvorica naših igrača su povrijeđena u gužvi nakon prekida susreta. Neki naši igrači su fizički napadnuti čak i u službenim prostorijama stadiona. Strašno je sve to što se dogodilo, od samog početka je atmosfera bila napeta. Jako ružna gesta Srba, a čitava utakmica je bila izuzetno loše organizirana'', rekao je De Biasi.

Jedan od albanskih igrača koji su nasrnuli na Stefana Mitrovića i Nemanju Gudelja da im 'otmu' zastavu tzv. 'Velike Albanije' bio je i napadač Bekim Balaj.

''Nisam se uopće uplašio u tom trenutku. To bi svako učinio za svoju zastavu.''

Problem je što se nije radilo o zastavi Albanije već ekstremističkoj zastavi.

Treba reći i kako su nogometaši Srbije branili kolege. Kao najveći mirotvorac na utakmici pokazao se Aleksandar Kolarov koji je pokušao zaštiti albanske igrače od napada huligana. I kapetan Srbije Branislav Ivanović također je smirivao situaciju.

''Važno je da znaju da smo bili uz njih u tim trenucima'', rekao je branič Chelseaja kojeg pohvalio kapetan gostiju Lorik Cana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider