Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi Atalante i Milana

Kalinić zabio za preokret Fiorentine protiv Lazija

Odigrane su dvije utakmice 36. kola Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Fiorentine na krilima Nikole Kalinića pobijedili su Lazio 3:2 u susretu 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Kalinić je ušao u igru u 65. minuti pri vodstvu gostiju 1:0 nakon što je u 55. zabio Keita Balde. Međutim, samo 13 minuta kasnije Viole su vodile 3:1. Izjednačio je Khouma Babacar u 67. minuti, a šest minuta kasnije Kalinić je postigao pogodak za 2:1. Bio je to njegov 15. gol ove sezone u Serie A, te ukupno 20. u svim natjecanjima.

U 76. minuti Kalinić je sjajno prošao s lijeve strane i pucao, ali je pogodio vratnicu, no Cristiano Lombardi je nespretnom reakcijom zabio u vlastitu mrežu za 3:1. Do kraja susreta rimski sastav je ublažio poraz, a pogodak je postigao Alessandro Murgia u 81. minuti.

Milan Badelj nije nastupio zbog ozljede, a nije bilo niti Hrvoja Milića. Kod gostiju je Ivan Vargić ostao na klupi za pričuve.

U drugom susretu večeri Atalanta i Milan su odigrali 1:1. Andrea Conti je u 44. minuti zabio za vodstvo domaćeg sastava nakon pogreške gostujućeg vratara Gianluigija Donnarumme. Milanovoj jedinici je lopta ispala iz ruke, a Conti je iskoristio poklon. Izjednačio je Gerard Deulofeu tri minute prije kraja susreta.

Mario Pašalić je za goste igrao do 76. minute.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider