Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrbanović nije znao

FIFA otkrila: Šuker nije na Tajlandu. Tu se ne održava nikakav sastanak

Gdje je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker u kriznim danima našeg nogometa ne zna nitko, osim vjerojatno njega samog...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog je utorka održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a na kojoj je Damir Vrbanović objasnio zašto na istoj nema predsjednika HNS-a.

"Šuker je prije derbija, još u četvrtak otputovao na poziv FIFA-e u Bangkok. Imao je službene obaveze u Komisiji za profesionalni nogomet, ali smo u kontaktu".

No to nije bila istina, jer ako pogledamo službenu internetsku stranicu HNS-a, u rubrici vijesti, jasno se vidi da se Šuker u petak, dan nakon što je navodno otišao u Bangkok, sastao s veleposlanikom Kraljevine Švedske Larsom Schmidtom.

"Nikakav službeni FIFA-in sastanak na kojem sudjeluje Davor Šuker se danas ne održava na Tajlandu", rekao je za Germanijak glasnogovornik FIFA-e David Noemi.

Da čelna svjetska nogometna organizacija u Tajlandu ne održava nikakav sastanak za isti je izvor potvrdio i Wanchai Rujawongsanti, sportski urednik Bangkok Posta.

"Da se održava neki FIFA-in sastanak ovdje, sigurno bih znao za njega", rekao nam je Rujawongsanti.

Oglasio se i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, koji je u konačnici pojasnio gdje je predsjednik Šuker:

"Njegov je put u Bangkok odgođen. Tamo se igra prijateljska utakmica svjetskih legendi (World Legends). Trenutno se nalazi u Londonu gdje, između ostalog, dogovara prijateljsku utakmicu za ožujak", rekao je Pacak.

U vrijeme kada hrvatski nogomet prolazi kroz najdublju krizu, kada se derbi susret prve lige ne odigrava zbog bojkota momčadi i u trenucima kada hrvatski navijači sramote zemlju i reprezentaciju, nitko točno ne zna gdje je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, pa čak ni njegov prvi suradnik Vrbanović, izvršni predsjednik HNS-a koji u vrijeme sjednice IO-a nije znao gdje je njegov predsjednik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider