Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Haha, urnebesno

"Nemogući" promašaj Torresa: Pogledajte kako se osramotio

Domaćini su slavili na Vicente Calderonu, a "potez" utakmice izveo je El Nino.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid je u 30. kolu Primere nastavio pobjednički niz. Na domaćem su terenu s 1:0 svladali Real Sociedad za peti uzastopni prvenstveni trijumf i ukupno 18. u ovoj sezoni.

Filipe Luis je u 28. minuti postigao jedini pogodak na utakmici, a asistent mu je bio Fernando Torres koji se nekoliko minuta poslije tog pogotka i sam mogao upisati u strijelce, ali umjesto toga se propisno osramotio.

Jedno bezazleno ispucavanje Atleticovog braniča pretvorilo se u matnu poziciju pred vratima gostiju iz San Sebastiana. Sjajni Antoine Griezmann je petom proslijedio loptu na desno za Yannicka Carrasca koji bježi svom čuvaru te upućuje brzo i precizno, idealno proigravanje za Torresa na drugoj vratnici.

Umjesto lagane realizacije, nekadašnji španjolski reprezentativac (110 nastupa/38 golova) osramotio se očajnom reakcijom. Pored praznih vrata pogodio je stativu, nakon odbijene lopte je pokušao spasiti stvar, ali pogodio je vanjski dio mreže.

Ovako šeprtljavom reakcijom podsjetio je na onaj antologijski promašaj otprije pet i pol godina, kad je igrao za Chelsea. Tada je na Old Traffordu zaobišao Davida De Geu i onda promašio čitava vrata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider