Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li se to odbiti?

Ferguson nazvao Ronalda: 'Perverzna' ponuda očajnog ManUtd-a!

Manchester United ne odustaje od Cristiana Ronalda, tvrde engleski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na utakmici Real Madrida s Villarrealom nad El Madrigalom naletio je zrakoplov noseći natpis „Cristiano, vrati se doma“. Navodno su zrakoplov unajmili navijači Manchester Uniteda kako bi iskazali ljubav i poštovanje prema Portugalcu i animirali ga da promijeni mišljenje i vrati se na Old Trafford već sljedećeg ljeta.

Ferguson nazvao Ronalda

U isto vrijeme engleski mediji dokopali su se informacije kako je Alex Ferguson prošlog tjedna nazvao Ronalda. Tema razgovara nameće se sama po sebi. Zna se da su Ferguson i Ronaldo ostali u iznimno dobrim odnosima, da Ronaldo cijeni i poštuje svojeg najomiljenijeg trenera koji ga je svojedobno kao mladca doveo iz lisabonskog Sportinga na „daske teatra snova“, a kasnije ga prodao u Real Madrid za rekordna 94 milijuna eura.
Manchester United navodno priprema ponudu od 180 milijuna eura. Klub u vlasništvu obitelji Glazer spreman je značajno povisiti Ronaldovu godišnju plaću.

Rekordna plaća

Ronaldo je potpisao novi ugovor s Realom prema kojem zarađuje 20 milijuna eura godišnje, a Glazeri nude oko 600.000 tjedne plaće, što je oko 28 milijuna eura godišnje. Dakako, Ronaldo bi postao daleko najplaćeniji nogometaš na svijetu.
Glazeri gotovo očajnički pokušavaju vratiti svoj klub na stare staze slave, dionice kluba opasno su zaronile na burzi, a američki tajkuni spremni su čak prodati dio istih kako bi skupili dodatna sredstva za kupovinu pojačanja. Ovoga ljeta veća su potrošili dvjestotinjak milijuna eura, no očigledno je da će morati još uložiti kako bi se vratili u igru za najvažnije trofeje. Stoga su čelnici ManUtd krenuli u lovu na Ronalda vjerujući da će im on vratiti rezultate i ispeglati poljuljani imidž.

Ronaldo nikada nije krio da njeguje poseban odnos prema Manchester Unitedu, no nedavno je odbacio spekulacije oko njegova povratka u Manchester rekavši da su to samo medijska naklapanja i da od toga u ovom trenutku nema ništa. No, dodao je i da ne zna što donosi budućnost i da o tomu trenutačno ne razmišlja. Dakle, Ronaldo nije decidirano odbacio mogućnost povratka, a sljedeće ljeto jest buduće vrijeme.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider