Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ManUtd neće štedjeti

Ferguson na specijalnom zadatku u Madridu: Veliki transfer na pomolu?

Sir Alex Ferguson nagovara Cristiana Ronalda da se vrati u Manchester United, pišu španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ferguson je viđen na Santiago Bernabeuu na utakmici Reala sa Schalekom. Spekulira se kako je došao u Madrid sa specijalnim zadatkom - nagovoriti Ronalda da se vrati na Old Trafford. Nakon utakmice navodno se sastao s Ronaldom i njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom.

Engleski klub želi iskoristiti trenutačnu krizu u Realu kako bi došao do jedne od njegovih zvijezda i pri tome neće štedjeti. Pretpostavlja se da je Ferguson prenijeo Ronaldu i Mendesu da se ManUtd spreman isprsiti s izdašnom ponudom. 

ManUtd bi osim Ronalda u svojim redovima radio vidio i Garetha Balea. Španjolski mediji spekuliraju kako je moguće da je Ferguson usput „ispipao“ Florentina Pereza je li spreman prodati jednu od svojih superzvijezda.

Čini se da se nešto događa iza kulisa. Ako se interesi pokope, sve je moguće. Naravno, puno toga će ovisiti kako će Real završiti sezonu. Ako Carlo Ancelotti uspije ispuniti glavne ciljeve, a to je osvajanje prvenstva i Lige prvaka, teško da će Real pustiti Ronalda ili Balea.

No, ako Real podbaci, sve opcije su otvorene. Navijači će zasigurno tražiti promjene, a glavne zvijezde bit će na udaru kritike i možda će netko inzistirati na promjeni sredine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider