Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vodio bi drugačiji život

Ispovijest zvijezde: 'Da nisam postao nogometaš, bio bih diler i ubojica!'

Brazilski nogometaš i Interov veznjak Felipe Melo je otkrio da bi vodio potpuno drugačiji život da nije bilo nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Felipe Melo priznao je kako bi vodio sasvim drugačiji život da nije postao nogometaš. I on ne bi bio ni najmanje lijep.

''Otac je često radio dvije smjene kako bi nas izdržavao, a i ja sam se morao puno žrtvovati. Tek sam nedavno počeo shvaćati koliko su te žrtve bile važne. Bez njih danas ne bih bio ovdje'', rekao je Melo pa nastavio:

''Otac mi je bio jako važan, ali jednako su mi važni i supruga i djeca. Ali nogomet je bio ključan za mene. Da nisam postao nogometaš, bio bih ubojica.''

Objasnio je zašto to misli.

''Odrastao sam u jednoj od najopasnijih favela na svijetu. Oko mene je uvijek bilo puno oružja i droge. Ponekad kad bih se vratio s treninga, jedan od mojih prijatelja bi već bio mrtav. Morao sam birati između nogometa i kriminala. Srećom sam mogao pobjeći od toga i slijediti svoje snove. Izabrao sam nogomet i drugačiji život'', rekao je Interov veznjak.

Melo nije jedini nogometaš koji se našao na takvoj prekretnici. Neki puno popularniji od njega krenuli su krivim putem nakon što su već postali slavni. Jedan od najboljih primjera je njegov sunarodnjak i nekad odličan igrač Adriano.

Brazilski napadač je imao sve: snagu, brzinu, udarac, dribling i skok. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da ga udalji od veza s podzemljem i raskalašenog načina života. A sve to nepovratno mu je uništilo karijeru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider