Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro ga poznaju

Evo što je sve Milan zabranio Mariju Balotelliju

Talijanski reprezentativac, poznat po netipičnom sportskom ponašanju, Mario Balotelli ove sezone nosit će dres Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Milanu dobro znaju navike i norme ponašanja Balotellija, te je tako Milan pripremio ugovor s dodatkom kodeksa ponašanja. U tom dodatku našao se popis stvari koje su mu striktno zabranjene. Pristankom na takav ugovor Balotelli će upoznati stavke koji potpisuju članovi Talijanskog ratnog zrakoplovstva. Balotelli će tako slijediti norme ponašanja članova Talijanskog ratnog zrakoplovstva od koga je Milan preuzeo navedene stavke ugovora.

Njegove nogometne sposobnosti nisu upitne, ali njegov privatan život itekako jest. Milan je Balotelliju zabranio odlaske u noćne klubove, konzumaciju alkohola i uživanje u duhanskim proizvodima.

Svi njegovi profili na društvenim mrežama više neće biti ispušni ventil za novog igrača Milana jer će sve biti pod budnim okom nadležnih promatrača. Balotelli se volio isticati sa svojim odijevanjem i ponekad smiješnim frizurama. Potpisom ugovora više neće to moći. A neće ni moći kasniti na treninge, što je prije redovito bio slučaj.

Milan je predugo gradio svoj ugled da bi ga samo tako prepustio u ruke igrača koji je već mnogima iznevjerio povjerenje.

Bit će zanimljivo pratiti kako će se Mario prilagoditi svim novim normama ponašanjem i hoće li moći živjeti život pod budnim okom "Velikog brata".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider