Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Željeli izbjeći Salzburg

Evo koliko Danci znaju o Dinamu: Imali su dobre nastupe u Europi!

U danskom Aalborgu ne znaju previše o Dinamu, momčadi s kojom će najvjerojatnije igrati treće pretkolo Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Željeli smo izbjeći Salzburg jer je to vrlo snažan momčad. Ostale momčadi ne poznajemo tako da je teško reći što je dobar, a što loš ždrijeb. Vidjet ćemo to na utakmici“, rekao je branič Aalborga Jakob Ahlmann za danske medije.

Aalborg - osvajači duple krune u Danskoj stoje na putu Dinamu

O Dinamu zna tek najosnovnije stvari.

„Čuo sam da su posljednjih godina osvajali prvenstva i imali dobre nastupe u Europi. Očito smo dobili teškog protivnika“, dodao je Ahlmann.

Ždrijeb je prokomentirao i trener Aalborga Kent Nielsen.

„Ne bih imao ništa protiv da amo izvukli Celtic. Njihova liga još nije počela i protiv njih bi smo imali šanse. Salzburg je bio najjača momčad koju smo mogli dobiti. No, ni ovako nećemo biti favoriti.“

Zoran Mamić: Idemo redom, prvo Žalgiris

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Zoran Mamić nije želio previše komentirati ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka koji će 'modrima', ukoliko prođu Žalgiris, donijeti danskog prvaka Aalborg.

"Nismo odigrali još drugu utakmicu protiv Žalgirisa i maksimalno se moramo koncentrirati na taj susret, a onda ćemo razmišljati što će biti dalje. Prošlih par dana se pričalo o Partizanu, sada će svi o Aalborgu i ja to razumijem, ali zaista mi nema smisla pričati o tome kada je to sve još daleko i nismo u 3. pretkolu," kazao je Mamić dodavši: "Nije niti sportski niti profesionalno. Idemo odigrati Žalgiris pa ćemo onda pričati o tome što nas čeka," objasnio je trener 'modrih'.

Dinamo je u prvom susretu u Zagrebu pobijedio Žalgiris 2-0, a uzvrat je na rasporedu 22. srpnja u Vilniusu. (Agencija VLM/Hina)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider