Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije potpisa

Evo kako su se Realovci Danilo, Modrić, Isco i Ødegaard nekad divili Barci

Real Madrid je u srijedu objavio da je dogovorio transfer Danila Luiza iz Porta za 31,5 milijun eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

23-godišnji Brazilac tako će na ljeto postati najskuplji branič u povijesti Reala, a medijima bliskim Barceloni nije dugo trebalo da podsjete da se Danilo nekada divio katalonskom ponosu.

Brazilac je 2010. bio na utakmici Barcelone s Osasunom, a na Twitteru je hvalio spektakularnu igru Barcelone, Realovog arhineprijatelja. Još se nekoliko puta pohvalno izrazio o Barceloni. Danilo nije 'cvrkutao' od 2013., no španjolski mediji napominju da nema sumnje da je riječ o njegovim profilu. Čak je i razmijenio nekoliko tweetova s Neymarom. Oni su suigrači u reprezentaciji i u jako dobrim odnosima, no sada će biti rivali na travnjaku.

Nije ovo prvi put da je neki igrač Reala pokazivao simpatije prema Barceloni prije dolaska na Santiago Bernabeu. Jedan od njih je i naš Luka Modrić. Čim je naš veznjak 2012. potpisao za 'kraljevski klub', katalonski su mediji podsjetili na njegov intervju za El Mundo Deportivo. Tada je Luka pozirao s Barceloninim dresom sa svojim imenom i rekao da mu je to najdraži klub.

''Želim igrati za Barcelonu. To je moj san i napravit ću sve kako bih ga ostvario'', izjavio je tada Modrić za kojega mnogi kažu da je ove sezone jedan od najboljih igrača Reala.

Na ovom popisu je i Isco, nekadašnji ofenzivac Malage Isco kojega je Real platio 30 milijuna eura. Internetom kruži njegova fotografija u dresu Barcelone, a 2009. je izjavio da je navijač katalonskog kluba.

''Ja sam mali antimadridista. Čini mi se da su u tom klubu arogantni'', rekao je Isco koji toliko voli Lionela Messija da je nazvao psa po njemu.

Posljednji na listi je Martin Ødegaard. Norveško čudo od djeteta na Twitteru se divilo Messiju i ismijavalo Cristiana Ronalda. No, nakon što je Ødegaard potpisao za Real, izbrisao je sporne objave.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider