Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Uživaj u Hrvatskoj'

Evo kako je Borussia odgovorila Schweinsteigeru za uvredljivu pjesmicu

Iz Borussije Dortmund prihvatili su javnu ispriku veznog nogometaša Bayerna Bastiana Schweinsteigera, štoviše ponudili su mu i poduku iz pjevanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na internetu je osvanula video-snimka Bastiana Schweinsteigera koji drsko u jednom baru pjeva pogrdnu pjesmu o Borussiji Dortmund nazivajući njihove članove "kurvinim sinovima". Nakon toga se Schweinsteiger javno ispričao putem Facebooka s odmora u Hrvatskoj, a sada su reagirali iz iz Borussije Dortmund.

"Želio bih se ispričati za ovo. Naravno da ne želim ništa uljepšavati. Bila je to dobro poznata navijačka pjesma iako nisam nikoga mislio uvrediti psovkama. Slažem se dobro sa svim igračima Borussije Dortmund, posebice Kevinom Grosskreutzom. Bila je to nesretna situacija", poručio je Schweinsteiger putem Facebooka.

Oglasili su se potom i 'žuto-crni' također putem Facebooka.

"Dragi Bastiane Schweinsteigeru, apsolutno nije problem kada popiješ par piva, ispustiš malo pare i pjevaš bez razmišljanja nakon osvajanja Svjetskog prvenstva. Uvijek smo te smatrali poštenim čovjekom. Nikad ne bismo stvarali probleme oko tvojeg pjevanja i apsolutno prihvaćamo tvoju video-ispriku. Želimo ti ugodan odmor u Hrvatskoj. P.S. Moguće je popraviti tvoje pjevanje. Ako trebaš kakve dodatne pjevačke lekcije obavijesti nas. Sretni smo da ti možemo pomoći", stoji u poruci Borussije Dortmund.

Prva utakmica Bayerna i Borussije Dortmund u sljedećoj sezoni je na rasporedu 13. kolovoza u njemačkom Superkupu. Prije godinu dana u istom je natjecanju Borussia pobijedila Bayern 4-2.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider