Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka gradonačelnika

Strah od terorizma sve veći: Utakmica Europa lige bez gledatelja!

U jeku potrage za teroristima gradonačelnik je donio razumnu odluku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Club Brugge - Napoli igrat će se ovog četvrtka bez gledatelja na stadionu Jan Breydel u Brugesu.

Odluka je to koju je donio gradonačelnik Brugesa Renaat Landuyt, a Club Brugge je na svojoj službenoj stranici objavio kako se ne može jamčiti sigurnost na utakmici s obzirom da je lokalna policija već preopterećena, a savezna policija raspoređena je u Bruxellesu zbog sigurnosne situacije u zemlji.

Belgija je trenutno u centru istrage o terorističkim napadima izvedenim u Parizu jer su najmanje dvojica bombaša samoubojica živjeli u toj zemlji.

Bruxelles je pod maksimalnim sigurnosnim mjerama što znači da je prijetnja od napada "neminovna", dok je ostatak Belgije pod jakim mjerama sigrunosti koje znače da je teroristički napad "moguća i vjerojatna prijetnja".

Tako će Club Brugge umjesto pred očekivanih 20-ak tisuća navijača pobjedu protiv Napolija tražiti pred nekoliko desetaka pripadnika osiguranja. Belgijanci su još uvijek u igri za prolaz, za drugo mjesto se bore s danskim prvakom Midtjyllandom dok je Napoli već osigurao prolaz kao prvi u grupi. Šanse za prolaz ima i Legia Varšava, ali one su u domeni teorije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider