Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
maksimalno četiri

Počela prodaja ulaznica za EURO 2016: Evo kako do njih

Točno u podne započela je na službenoj internetskoj stranici EURO2016.com. prijava za kupnju ulaznica za Europsko prvenstvo koje će se od 10. lipnja do 10. srpnja igrati u Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaznice za Europsko prvenstvo u Francuskoj moći će se kupiti do 10. siječnja samo putem službene internetske stranice EURO2016.com. na koju se mogu prijaviti samo navijači s hrvatskim državljanstvom ili s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U slučaju da interes za ulaznice nadmaši raspoloživu količinu ulaznica, UEFA će organizirati ždrijeb o čemu će svi prijavljeni biti obaviješteni do veljače 2016., a redoslijed prijava neće imati nikakav utjecaj na rezultate ždrijeba.

Navijači se mogu prijaviti za pojedinačne ulaznice i to za maksimalno četiri osobe (za vas i za do tri gosta) po utakmici. Moguće su i prijave za paket ulaznica "Follow My Team" koji omogućava odlazak na sve utakmice hrvatske vrste na Euru. Ulaznice za osobe s posebnim potrebama bit će dostupne u ograničenom broju. Osobe koje se prijavljuju za ovu kategoriju ulaznica trebat će dostaviti valjanu ispravu kojom se potvrđuje invaliditet, sukladno smjernicama objavljenim na portalu za ulaznice.

Za utakmice drugog dijela natjecanja, od osmine finala do finala kupuju se uvjetne ulaznice, odnosno voucheri, koji vrijede i moći će se zamijeniti za ulaznice na za to predviđenim mjestima samo u slučaju da se hrvatska reprezentacija plasira u svaku pojedinu fazu natjecanja. Ako hrvatska reprezentacija ne bude igrala neku od tih utakmica voucheri su nevažeći i izvršit će se povrat novca za te ulaznice nakon završetka prvenstva na kreditnu karticu s koje su ulaznice plaćene.

Ulaznice će se moći kupiti samo kreditnim karticama MasterCard ili Visa te neće biti mogućnosti plaćanja ostalim kreditnim karticama, debitnim karticama ili bankovnim uplatnicama.
Dostava ulaznica na kućnu adresu obavljat će se nekoliko tjedna prije početka natjecanja, a cijena dostave je osam (8) eura za dostave u Francuskoj i 15 eura za dostave izvan Francuske.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D Europskog prvenstva zajedno sa selekcijama europskog prvaka Španjolske, Turske i Češke. Prvi susret Hrvatska igra 12. lipnja na Parku prinčeva u Parizu protiv Turske, slijedi dvoboj sa Češkom u St. Etienneu 17. lipnja, a zadnji susret igramo sa Španjolcima 21. lipnja u Bordeauxu.

Službene cijene ulaznica su:

Otvaranje EP-a - 75, 195, 395 i 595 eura

Ostale utakmice u skupini i osmina finala - 25, 55, 105 i 145 eura

Četvrtfinale - 45, 85, 135 i 195 eura

Polufinala - 65, 165, 295 i 495 eura

Finale - 85, 295, 595 i 895 eura
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider