Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žarko želi na Camp Nou

Enrique donio konačnu odluku: Prvo zimsko pojačanje Barcelone

Luis Enrique i njegov stručni stožer odlučili su tko će biti prvo zimsko pojačanje Barcelone, pišu katalonski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o Philippeu Coutinhu, veznjaku Liverpoola i brazilske reprezentacije. Nakon ozljede Andresa Inieste, Barcelona traži pojačanje u veznom redu. Arda Turan neće biti dovoljan pa Katalonci namjeravaju u zimu dovesti najmanje još jednog veznjaka. U ozbiljnoj kombinaciji bio je i veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gündogan, no čini se da Enrique ipak odlučio za Coutinha.

U Barceloni se nadaju kako neće imati većih problema u nakani da privole Liverpoola da proda svojeg plemenitog veznjaka. Coutinhu se navodno ne ostaje u prosječnom Liverpoolu, a poziv glamurozne Barcelone se ne odbija. Coutinho je već duže vrijeme na radaru Barcelone, koja je pregovarala s njegovim agentom i prije no što je prešao u Liverpool, dok je bio na posudbi u Espanyolu.

Tada se transfer nije ostvario, ali čelnici Barcelone ostali su u dobrim odnosima s ljudima koji vode Brazilčevu karijeru. Na Camp Nou smatraju da se ništa bitnije neće promijeniti ni ako Juergen Klopp zasjedne na menadžersku klupu "Redsa". Katalonski mediji spekuliraju kako se Coutinho ionako ne uklapa Kloppovu filozofiju nogometa i da mu on neće raditi smetnje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider