Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treći put zaredom u gostima

VIDEO Čudesan preokret Engleza u domu svjetskih prvaka, šou Vardyja i Kanea

U prijateljskoj nogometnoj utakmici na Olimpijskom stadionu u Berlinu Englezi su u subotu pobijedili svjetske prvake Nijemce 3-2, iako su gubili 0-2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka je povela golom Tonija Kroosa u 43. minuti, a na 2-0 povisio je Mario Gómez u 57. No, pogodak Harryja Kanea u 61. minuti dao je naslutiti da bi Englezi mogli po treći puta zaredom u gostima dobiti Nijemce. Prije toga to su uspjeli 2001. u kvalifikacijama za SP (5-1), te u prijateljskoj utakmici u studenome 2008. (2-1).

Do kraja susreta Englezi su uspjeli napraviti preokret i slaviti 3-2. Prvo je u 75. minuti petom zabio Jamie Vardy, a pobjednički gol postigao je Eric Dier u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Azerbajdžan, kojeg vodi Robert Prosinečki, u turskoj Antalyji je izgubio od Kazashtana 0-1. Pogodak odluke zabio je Abzal Bejsbekov u osmoj minuti.

Poljska je bez većih problema pobijedila Finsku 5-0, produživši pobjednički niz na pet utakmica. Po dva gola zabili su Kamil Grosicki (18, 85) i Pawel Wszolek (20, 67), a među strijelce se upisao i Filip Starzynski (33).

Rusija je također bez većih teškoća slavila protiv Litve sa 3-0, a strijelci su bili Smolov, Golovin i Glušakov

Austrija je u Beču pobijedila Albaniju 2-1. Golove za domaćine zabili su Marc Janko (6) i Martin Harnik (13), dok je pogodak za Albaniju zabio Ermir Lenjani u 47. minuti. Albanija je završila utakmicu s igračem manje nakon što je u 78. minuti isključen Ergys Kace.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider