Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treća pobjeda u nizu

VIDEO Eintracht srušio Borussiju Dortmund, Niko Kovač zaludio Frankfurt

Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Borussiju Dortmund 2:1 u 12. kolu Bundeslige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač zaludio je Frankfurt. Hrvatski trener radi mala čuda s Eintrachtom. „Sloga“ iz Frankfurta pobijedila je favoriziranu Borussiju Dortmund 2:1 u 12. kolu Bundeslige.

Eintracht je poveo golom Szabolcsa Husztija u 46. minuti. Pierre-Emerick Aubameyang izjednačio je u 78. minuti, a samo minutu kasnije Haris Seferović postavlja konačni rezultat za veliko slavlje na Waldstadionu.

Eintracht je upisao treću pobjedu u nizu, u posljednjih šest kola je neporažen i u tom razdoblju bilježi četiri pobjede i dva remija.

Borussia je, eto, izgubila u Frankfurtu nakon što je u prošlom kolu pobijedila Bayern u Dortmundu. „Crno-žuti“ upisali su prvi poraz nakon tri remija i dvije uzastopne pobjede. 

Eintracht sada ima 24 boda, skočio je na treće mjesto i po bodovima se izjednačio s Bayernom, koji ima utakmicu manje, večeras dočekuje Bayer. Dortmund je šesti sa 21 bodom.

Ostali subotnji rezultati: Borussia M'Gladbach i Hoffenheim 1:1, Koeln i Augsburg 0:0, HSV i Werder 2:2 te Ingolstadt i Wolfsburg 1:1. RB Leipzig jučer je slavio u Freiburgu 4:1 i drži čelnu poziciju s 30 bodova.

Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu u redovima Hoffenheima. U dva je navrata zaprijetio vratima suparnika, ali nije bio precizan. Bivši napadač Dinama Josip Brekalo nije bio u sastavu Wolfsburga.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider