Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači poludjeli

VIDEO Je li ova zamjena dresova najava bombastičnog transfera?

Najbolji igrač Bluesa daleko je od prošlosezonske forme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na poluvremenu utakmice Chelsea - PSG došlo je do zanimljive i ne baš uobičajene situacije. Tada su dresove zamijenili Eden Hazard i Angel Di Maria, što su engleski mediji odmah protumačili kao Belgijančevu najavu da želi prijeći u PSG.

Nogometaši obično dresove mijenjaju (ako ih uopće mijenjaju) po završetku utakmice, ali Hazard i Di Maria nisu marili za to nepisano pravilo. Navijačima Chelseaja takav potez se nije svidio, tim više jer Hazard ove sezone nije ni sjena igrača iz prošle, kada je proglašen najboljim u Premierligi.

''Navijači imaju pravo zviždati, to je njihovo pravo. Što se tiče zamjene dresova, to se ne bi trebalo raditi. Ali, u nekim je zemljama to normalno. Mislim da nije bilo zle namjere kod Edena'', rekao je nakon utakmice Guus Hiddink.

U 38 nastupa u svim natjecanjima Hazard je samo dva gola i upisao osam asistencija što je zaista mizeran učinak za nekog za koga se ultrabogati klubovi spremaju iskrcati desetke milijuna eura.

PSG se proteklih mjeseci spominjao kao prvi favorit za dovođenje Hazarda, ali svoju priliku vreba i Real Madrid, posebice ako dođe do odlaska Cristiana Ronalda ovog ljeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider