Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Samo desetorica sa SP-a

Dunga 'otpilio' 11 igrača koji su igrali na SP-u: Evo tko su novi i stari 'Brazilci'

Novi izbornik nogometne reprezentacije Brazila Carlos Dunga objavio je sastav za prijateljske utakmice protiv Kolumbije i Ekvadora u kojem su samo desetorica iz momčadi koja je na SP doživjelja katastrofu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od 23 igrača koji su bili prijavljeni za SP, Dunga je pozvao Neymara, Davida Luiza, Fernandinha, Hulka, Oscara, Luiza Gustava, Maicona, Ramiresa, Williana i vratara Jefersona. Na popisu bi vjerojatno bio i kapetan Thiago Silva, ali on je ozlijeđen.

Dunga više ne računa na vratara Julia Césara, braniče Marcela, Danija Alvesa, Dantea, Maxwella i Henriquea, veznjake Hernanesa i Paulinha, te napadače Freda, Bernarda i Joa.

Brazil igra protiv Kolumbije 5. rujna u Miamiju i četiri dana kasnije protiv Ekvadora u New Jerseyju.

VRATARI: Jefferson (Botafogo), Rafael Cabral (Napoli)

BRANIČI: David Luiz (Paris St. Germain), Marquinhos (Paris St Germain), Gil (Corinthians), Miranda (Atletico Madrid), Maicon (Roma), Filipe Luís (Chelsea), Alex Sandro (Porto), Danilo (Porto)

VEZNI IGRAČI: Luiz Gustavo (Vfl Wolfsburg), Elias (Corinthians), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Everton Ribeiro (Cruzeiro), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Ricardo Goulart (Cruzeiro), Philippe Coutinho (Liverpool)

NAPADAČI: Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Diego Tardelli (Atletico Mineiro)

(Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider