Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bio je bahat'

Priznao da je namjerno razbio glavu Neymaru kako bi ga naučio lekciju!

Yasmani Duk nije sasvim slučajno zahvatio Neymarovu glavu u utakmici koju je Brazil dobio s uvjerljivih 5:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazil je ovoga tjedna upisao uvjerljivu pobjedu protiv Bolivije u sklopu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Žrtva je bila Bolivija koja je pala s 5:0.

Najbolji igrač Brazila Neymar definitivno neće po dobrome pamtiti taj susret s obzirom da je isti završio krvave glave i sa šavovima. Krivac za to je Yasmani Duk, obrambeni igrač Bolivije koji je laktom nasrnuo na napadača Barcelone. Nakon što je susret završio Duk je za bolivijske medije bez imalo srama izjavio da je to napravio namjerno.

"Neymar je bio bahat tijekom cijele utakmice prema svima nama. Ja sam mu pokušao presjeći put, a nogomet je kontaktni sport i ovakve stvari se događaju. Meni je nos bio slomljen i nikome ništa", izjavio je Duk, a onda i udijelio savjet ponajboljem nogometašu svijeta.

"Da bi postao najbolji nogometaš svijeta on mora prestati s tim sranjima i bahatim ponašanjem te mora početi pokazivati poštovanje prema suparniku".

Podsjetimo, Duk je laktom udario Brazilca u arkadu nakon što mu je Neymar u duelu jedan na jedan pokušao progurati loptu kroz noge. Na putu prema Brazilu kapetan reprezentacije objavio je fotografiju i napisao da je s njegovom ozljedom sve u redu te da je riječ o samo manjoj prezotini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider