Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prozvao Ibru i Mourinha

Teške riječi: 'Ibra je poput čunja za treniranje, a Mourinho nema pojma što radi'

Bivši napadač francuske reprezentacija Christophe Dugarry obrušio se na Zlatana Ibrahimovića i Josea Mourinha kao glavne krivce za loše rezultate Uniteda u posljednje tri utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osvajač Svjetskog prvenstva s Francuskom prozvao je Ibrahimovića zbog nedostatka kretanja u igri i usporedio ga s čunjem. Dugarry je također optužio Mourinha da je izvan dodira sa suvremenom taktikom i da živi na staroj slavi.

''Ibrahimović je poput čunja za treniranje. Ljudi govore o njegovoj statistici, ali on se uopće ne kreće po terenu. Kad vidite njegove utakmice, tako nije moguće igrati. Ovo je engleski nogomet koji se igra 2000 kilometara na sat'', rekla je legenda Bordeauxa za 'RMC'.

Nakon poraza ManUtd-a od Watfroda, bez ikakve sumnje upro je prstom i u Josea Mourinha.

''Imam osjećaj da je njegov posljednji taktički uspjeh bila utakmica Lige prvaka između Intera i Barcelone. Osvojio je nakon toga neke trofeje, ali više nema pojma što radi. Vjeruje da je postao važniji od momčadi. Što se tiče taktike Uniteda, mislim da nije ništa promijenio u odnosu na prošlu sezonu i Van Gaala'', izjavio je Dugarry te nadodao:

''Uvijek krivi suce i nema nimalo samokritičnosti.''

Mourinha čekaju teški dani na Old Traffordu. Nakon tri uzastopna poraza, pod hitno se mora vratiti pobjedama, a raspored u prvenstvu donosi zahtjevne utakmice u kojima praktično nema lakih protivnika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider