Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će izravno u HNL?

Cibalia s legendarnim trenerom kreće u lov na Šibenik

Kako se i najavljivalo po kuloarima Stanko Mršić ponovno je sjeo na klupu Cibalije koju će predvoditi najmanje do kraja sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stanko Mršić po četvrti put u trenerskoj karijeri sjeo je na klupu Cibalije, zamijenivši na klupi donedavnog trenera Miroslava Bojka koji je podnio neopozivu ostavku.

Pred Mršića je postavljen zadatak da pokuša klub vratiti među prvoligaše poslije čega će ponovno sjesti s čelnicima kluba i vidjeti za dalje.

"Sada je pred svima nama probati ostvariti ulazak u Prvu ligu. Gledao sam Cibaliju u zadnjoj utakmici protiv Zadra, a i ranije također protiv Zadra. Vidio sam kako ima stvari koje moramo popraviti, a tu mislim na neke igrače koji taktički ne odrađuju svoj zadatak. Neki igrači dosta lutaju u igri", secirao je Mršić.

Šest kola prije kraja drugoligaške sezone Cibalia je na drugom mjestu, sa šest bodova manje od vodećeg Šibenika. Moguće je da odluka o prvaku u drugoligaškoj konkurenciji padne u posljednjem, 33. kolu, kada će se ove dvije momčadi na Šubićevcu međusobno sastati.

Onaj tko završi prvi izravno će se plasirati u HNL dok će drugoplasirani igrati dvije kvalifikacijske utakmice s pretposljednjim prvoligašem, a to će po svemu sudeći biti Istra 1961.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider