Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Laka odluka

Drogba se vratio u Chelsea

Legendarni bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba vratio se na Stamford Bridge i potpisao jednogodišnji ugovor s Chelseajem, potvrdio je londonski klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drogba je igrao za Chelsea od 2004. do 2012. godine, a klub je napustio po isteku ugovora i to samo nekoliko dana nakon što je zabio odlučujući jedanaesterac u finalu Lige prvaka protiv Bayerna i donio ''bluesima'' prvi europski naslov.

U 341 nastupu za Londončane postigao je ukupno 157 golova, što ga drži na četvrtom mjestu klupske ljestvice strijelaca. Osim Lige prvaka, osvojio je s Chelseajem i tri naslova u Premierligi te četiri u FA Cupu.

Nakon odlaska iz Chelseaja pola je sezone proveo u Shanghai Shenhui, te godinu i pol u turskom Galatasarayu. Iako ima 36 godina, menadžer Jose Mourinho ga je odlučio vratiti u klub.

"Za mene je ovo bila laka odluka. Nisam mogao odbaciti priliku da ponovno surađujem s Mourinhom. Svi znaju da s ovim klubom imam poseban odnos, ovdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće. Moja želja za pobjeđivanjem je i dalje jednaka i radujem se što ću ponovno moći pomoći ovom klubu", izjavio je Drogba nakon potpisa ugovora. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider