Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Costa u okršaju s Gerrardom

VIDEO Drama u Londonu: Ivanović u produžetku srušio Redse za finale Liga kupa!

Chelsea i Liverpool odigrali su u Liga kupu produžetke i veliko slavlje na kraju je ipak pripalo momčadi Josea Mourinha!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Toliko već puta viđen scenarij, a najgore od svega je što Brendan Rodgers zapravo nije imao nikakav odgovor na igru protivničke momčadi i može biti sretan što je završio s jednim golom u mreži.

Na Anfieldu je završilo 1:1 iako se po broju prilika ta brojka golova mogla itekako "podebljati". Slično je bilo u uzvratu, tempo koji su nametnuli jedni i drugi bio je "svemirski", ali uz manje prilika. I Chelsea je ipak ovaj put dominirao, pokazao je zašto su glavni favorit za naslov prvaka, a i željeli su se iskupiti za blamažu protiv trećeligaškog Bradford Cityja u FA kupu (2:4).

No nije im pošlo za rukom slomiti Liverpool u prvih 90 minuta, iako je pritisak koji su nametnuli bio izuzetan. Zato su sve morali ispravljati u posljednjih pola sata, a pobjednički gol zabio je glavom Ivanović u 94. minuti. Ni nakon toga Liverpool nije napravio ništa konkretno i zasluženo dalje ide družina Josea Mourinha.

U drugom polufinalu sastaju se Sheffield United i Tottenham, a iz prvog susreta Spursi imaju prednost 1:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider