Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte ispad

Drama u Bayernu: Guardiola za poraz optužio liječnike, svi napustili klub!

Nervozni ispad Pepa Guardiole i njegove optužbe na račun liječničkog tima dovele su do odlaska svih liječnika na čelu s legendom Bayerna.

Bayernovo gostovanje u Portu nije donijelo samo 3:1 poraz već i odlazak cijelog liječničkog tima. Krivac je Pep Guardiola koji je upravo njih optužio za poraz u četvrtfinalu Lige prvaka. Podsjetimo, Bayern u ključnom dijelu sezone igra bez najvećih zvijezda Riberyja, Robbena, Schweinsteigera, Alabe, Javija Martineza, a nedavno se protiv Leverkusena u kupu ozlijedio važan branič Medhi Benatia.

Upravo kod njegove ozljede Guardiola je napravio za Nijemce prilično bezobrazan potez. Okrenuo se prema liječničkom timu i ironično im zapljeskao na radu. Taj potez Katalonca nije dobro odjeknuo ni u klubu ni u cijeloj Bavarskoj.

Dan nakon Porta, glavni je Bayernov liječnik , Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt odlučio napustiti klub u kojem je skoro 40 godina. Radi se o poznatom sportskom liječniku kod kojeg je nedavno Niko Kovač vodio i Luku Modrića, a liječio je i Usaina Bolta.

Guardiola se nije slagao s liječničkim timom i njihovim metodama. Cijelu sezonu Bayern ima kroničnih problema s ozljedama. Nema tko nije bio ozlijeđen, a nedavno se nakon nekoliko mjeseci vratio Thiago Alcantara. Pola momčadi prve momčadi još je izvan stroja, a čini se kako se neće vratiti niti do uzvrata protiv Porta.

Kada se ozlijedio Ribery, trebala je to biti manja ozljeda gležnja koja se trebala riješiti za nekoliko dana. Riberyja nema više od mjesec dana i trener je za to odgovornima držao liječnike Bayerna.

Guardiola i Müller-Wohlfahrt više nisu mogli surađivati, povjerenje je nestalo, a sve je rezultiralo odlaskom poznatog liječnika što je iznenadilo i ljude u klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider