Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dosta se popilo

Nestašni Domagoj Vida napuhao i ostao bez vozačke dozvole!

Manji incident imao je Domagoj Vida prije okupljanja reprezentacije u Zagrebu uoči važne utakmice protiv Islanda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije okupljanja reprezentacije Hrvatske, a uoči ogleda kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda, standardni stoper Domagoj Vida ostao je bez vozačke dozvole. Kako doznaje Sportarena.hr Vida je zaustavljen od strane ukrajinske policije nešto prije pet sati ujutro s 1,51 promil alkohola u krvi. Bilo je to 4. studenog, dva dana prije nego li je predvodio svoju momčad do pobjede u derbiju protiv Dnjipra.

Spomenuti izvor otkriva kako policija nije prepoznala Vidu te mu je oduzela vozačku dozvolu, a tek slijedi teška novčana kazna. Unatoč tome što se dogodilo i opijanju svega dva dana prije utakmice, Vida je odigrao svih 90 minuta u pobjedi 2:1 protiv Dnjipra.

Pouzdani stoper je sada u Zagrebu gdje će reprezentacija za tri dana igrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine. Suparnik je Island, a susret je na rasporedu u subotu s početkom u 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider