Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Optimizam nakon šoka

Dobre vijesti za Luku Modrića, Real Madrid i Hrvatsku!

Veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije Luka Modrić tijekom ovog tjedna odlučit će gdje će nastaviti oporavak od ozljede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oporavak Luke Modriće od ozljede hvatišta mišića lijeve natkoljenice, koju je zadobio na kvalifikacijskoj utakmici Italija i Hrvatske u Milanu, teče prema planu, piše madridska Marca.

Veznjak Reala za sada je izbjegao operaciju i liječi se konzervativnom metodom. Modrić je u petak ponovno posjetio baskijski grad Vitoriju gdje je na pregledima kod uglednog liječnika Mikela Sancheza u bolnici Vithas San Jose. Sanchez na Modriću primijenjuje metodu liječenja matičnim stanicama.

Liječnici su potvrdili optimizam izrečen na samom početku Modrićeve rehabilitacije. Nakon početnog šoka, hrvatski reprezentativac povratio je dobro raspoloženje, dobro napreduje i nada se što bržem oporavku, a to bi moglo biti za tri mjeseca, iako u Realu radije govore kako bi se trebao vratiti na travnjak za četiri mjeseca. To znači da je pod upitnikom Modrićev nastup za Hrvatsku u kvalifikacijskoj utakmici za EP 2016. protiv Norveške, a koja je na rasporedu 28. ožujka iduće godine.

Nakon odrađenog inicijalnog tretmana, Modrić se više neće morati vraćati u Vitoriju, a tijekom ovog tjedna odlučit će gdje će nastaviti rehabilitaciju, u Madridu ili možda Hrvatskoj.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider