Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduku će biti teško

'Dnjipro je jedna od rijetkih momčadi u Ukrajini koja se nije raspala'

Hajduk ove srijede od 18 sati gostuje u Kijevu gdje će igrati protiv Dnjipra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Hajduka Mario Maloča kazao je kako ih protiv ukrajinskog Dnjipra čeka težak posao, te da će morati biti maksimalno koncentrirani kako bi izvukli povoljan rezultat u prvoj utakmici posljednjeg pretkola Europske lige.

"Dnjipro je odlična momčad, imaju kvalitetne pojedince, a posebice u napadu. Nas stopere čeka težak posao i morat ćemo biti maksimalno koncentrirani. Svi znamo da je Konopljanka njihov najbolji igrač, ali je ozlijeđen i upitno je hoće li igrati u srijedu protiv nas. Morat ćemo posebno paziti i na Kalinića, koji je za mene najbolji napadač s kojim sam imao prilike igrati. Bilo bi lijepo zabiti gol u gostima", kazao je Maloča na konferenciji za novinare.

I stoper Goran Milović hvali Dnjipro.

"Oni su jedna od rijetkih momčadi u Ukrajini koja se zbog političke nestabilnosti nije raspala. Zadržali su najbolje igrače, te su se čak i pojačali. Nadam se da će nas podcijeniti, a vjerujem i da je naša motivacija veća od njihove, jer su oni ciljali na plasman u Ligu prvaka", rekao je Milović.

Za Dnjipro igraju trojica bivših Hajdukovaca, Strinić, Kalinić i Bartulović. Zbog političke situacije, odnosno oružanih sukoba na istoku Ukrajine, Dnjipro neće u prvoj utakmici moći igrati na svom stadionu, već će se igrati u Kijevu. Uzvratni susret je 28. kolovoza na Poljudu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider