Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jedna od važnijih utakmica'

VIDEO Dinamovci otputovali u Litvu: 'Svjesni smo problema koji nas očekuje'

Nogometaši Dinama otputovali su u Litvu na 2. pretkolo Lige prvaka protiv Žalgirisa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri imaju prednost od 2-0 iz prve utakmice i sve osim prolaza Dinama bilo bi veliko iznenađenje, no trener Zoran Mamić poziva na oprez...

''Sigurno da s obzirom na uvjete utakmica neće biti jednostavna. Svjesni smo što nas očekuje, da je neobična podloga, da smo na našu sreću dosad dobro reagirali na takvim podlogama. Vjerujem da će tako biti i sada, maksimalno ozbiljno pripremamo i shvaćamo utakmicu'', rekao je Zoran Mamić te nadodao:

''Vjerujem da će Wilson Eduardo već od početka pokazati kvalitetu i zašto je došao. Adaptacija ide polako, bit će tu oscilacija, ali to je normalno kad dođe toliki broj novih igrača. Međutim, atmosfera je dobra i svi se slažu.''

''Ovo je jedna od važnijih utakmica u našoj sezoni jer uvijek je ulazak u sezonu težak. Ta utakmica ima jako veliki značaj, jer prolazom ovog kvalifikacijskog kola osigurali bi minimalno doigravanje u slučaju neuspjeha u sljedećem kolu. Ali nadam se da su igrači dovoljno ozbiljni, da su treneri napravili dobru taktiku i da neće biti iznenađenja jer još nije gotovo'', izjavio je čelni čovjek Dinama Zdravko Mamić.

Dinamo je u Litvu krenuo bez napadača Duje Čopa koji je optao zbog ozljede, a u napadu bi od prve minute mogao startati Radonjić.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider