Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Cilj smo obavili'

Jedan od najiskusnijih nakon poraza: 'Neka dečki vide kakav je to nogomet'

Igrači Dinama nisu bili previše razočarani nakon poraza od Juventusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U redovima Dinama nije bilo mjesta tuzi nakon poraza od Juventusa na Maksimiru. Modri su itekako svjesni goleme razlike u klasi između njih i Stare dame.

"Pripremali smo se zadnja tri-četiri dana za Juventus, znali smo da je to jedna od najjačih momčadi Europe, ali eto, probili su nas. Naravno da su nam navijači nedostajali, zahvaljujem im se na podršci koju su nam pružali tijekom utakmice i nadam se da ćemo imati ovakvu podršku i dalje", izjavio je za Arenusport kapetan Domagoj Antolić koji o nedjeljnom derbiju s Hajdukom kaže.

"Dolazi nam najveći naš rival Hajduk, moramo se okrenuti toj utakmici, skupiti glave i krenuti s pobjedama."

Pjanić: Dinamo nam je dao dosta prostora

Nemostrena reakcija obrane Dinama otvorila je talijanskom prvaku šansu koju Miralem Pjanić nije propustio.

"Znamo da u Ligi prvaka nikad nije lako, ali dobro smo igrali, kontrolirali utakmicu i zasluženo pobijedili. Ne znam što se više treba napraviti ako si prvi u Serie A, u Ligi prvaka imamo četiri boda, prvi smo u skupini. Tek se trebaju uklopiti novi igrači, dobra smo ekipa i napredujemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Pjanić.

O igri Dinama je bosanskohercegovački reprezentativac dodao:

"Možda su nam dali malo više prostora, mi smo to dobro iskoristili, nismo im dali velike šanse s našim presingom."

Schildenfeld: Mi smo svoj cilj obavili

Gordon Schildenfeld je bio taj koji je loše reagirao kod Pjanićeva gola.

"Juventus je jedna od boljih ekipa u svijetu. Mi smo dali svoj maksimum, vidjet ćemo u analizi koliko smo sproveli zamisli trenera. Ovo je lekcija za dalje, neka dečki vide kakav je to nogomet i što ih čeka u budućnosti. Navijači su ono što nam je trebalo, kad se navija, kad ne čuješ sam sebe. Neka se tako nastavi", poželio je Šifo i najavio derbi:

"Hajduk je utakmica gdje mi moramo pokazati svoju snagu i kvalitetu, to je za nas prava utakmica. Mi smo u Ligu prvaka ušli, obavili svoj cilj, a HNL ne smijemo zapustiti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider