Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće lov na Kup

Dinamo stiže u Gajnice: 'Bit će to praznik nogometa!'

Dinamo u srijedu utakmicom u zagrebačkim Gajnicama otvara lov na još jedan trofej – hrvatski Kup!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri su u sjajnoj formi, nižu odlične rezultate pa iako će trener Zoran Mamić u 1/16 finala protiv Ponikvi priliku dati igračima koji su imali manju minutažu jasno je kako su prvaci apsolutni favoriti.

„Naravno da nas zanima što lakši prolaz, uvjerljiva pobjeda i da sve prođe bez ozljeda. Vjerujem da će u Gajnicama biti praznik nogomet u kojem će svi uživati, a mi proći dalje“, kaže Zoran Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Kup utakmice su uvijek posebne, ne samo kod nas nego svugdje i često se događaju iznenađenja tako da moramo biti oprezni. Naravno, uvjeren sam da će moji igrači ozbiljno shvatiti susret pred nama i da se to neće dogoditi sutra. Imamo 20-tak igrača i cijelo vrijeme ih rotiramo kako bi bili u optimalnoj formi. Uostalom, često su ove sezone upravo igrači koji su ulazili s klupe reagirali sjajno i usmjerili utakmicu u našem smjeru.“

Mamić najavljuje promjene u momčadi.
„Neki igrači koji su imali seriju utakmica će dobiti odmor, a svoje će minute dobiti oni koji su nešto manje igrali. Svi zaista odlično rade na treninzima, konkurencija je velika i to su zaista slatke brige za trenera. Upravo zbog toga sam uvjeren kako će oni koji će igrati protiv Ponikvi imati puno motiva.“

Nakon pobjeda nad Astrom i Rijekom, Dinamo je u velikoj formi.
„Samopouzdanje momčadi je golemo, atmosfera je sjajna i naravno da to možemo održati samo nastavimo li ovako dobro igrati i pobjeđivati. Celtic? Prvo su Gajnice i Ponikve, a potom utakmica u Koprivnici. Idemo utakmicu po utakmicu“, zaključio je Mamić.

Utakmica u Gajnicama počinje u 15:30, a u ovoj fazi natjecanja igra se jedna utakmica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider