Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme u tijeku

Modri remijem otvorili 2016. godinu

Nogometaši Dinama odigrali su prvu utakmicu u 2016. godini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je pripreme u Rovinju otvorio remijem protiv slovenskog Celja. Završilo je 0:0 i tako nešto bilo je za očekivati jer noge su još uvijek teške i uvjeti nisu bili baš idealni pa se lakše bilo braniti nego napadati. Ali treba reći i da je Machado promašio udarac s bijele točke u 58. minuti, nakon što je srušen Brekalo.

Naravno da je Celju više odgovaralo igrati na ne baš najbolje pripremljenom terenu jer igru je u potpunosti kontrolirao hrvatski prvak pa u svom bunkeru nisu imali problema koliko bi imali da je sve bilo idealnije.

Također, Dinamo je zaigrao u poprilično šarolikom sastavu u kojem su priliku dobili neki mladi nogometaši, ali i svi ostali koji nemaju problema s ozljedama.

Konkretnije, Modri su počeli u formaciji 4-2-3-1, a prvih 11 činili su Ježina - Stojanović, Goncalo, Soldo, Pivarić - Knežević, Antolić, Soudani, Ćorić, Olmo - Henriquez. Kasnije su ušli u igru Machado, Moro, Rog i Brekalo umjesto Antolića, Kneževića, Ćorića i Olma.

Ovom utakmicom zaključen je i dio priprema u Rovinju, do kraja tjedna će igrači boraviti u Zagrebu, a potom idu u Španjolsku. Sezona se nastavlja 12. veljače, a Dinamo gostuje 14. veljače (17 sati) u Kranjčevićevoj kod Zagreba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider