Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla potvrda

Veliki transfer na pomolu: 'Dinamo je dobio ponudu, danas će odlučiti!'

Talijanska Corrierea dello Sport donosi bombastičnu vijest o mogućem transferu Dinamova veznjaka Marcela Brozovića u milanski Inter.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Interovi operativci rade na više strana, no kako se čini da Liverpool i Atletico neće pustiti Lucasa Leivu i Maria Suareza, „nerazzurri“ se, prema informacijama Corriere, okreću prema Dinamovu veznjaku Marcelu Brozoviću. Navodno je Roberto Mancini od Interovih operativaca zatražio da mu dovedu hrvatskog reprezentativca.

To nam je potvrdio i Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić: "Inter je poslao ponudu Dinamu. Danas se o tome odlučuje", kratko nam je kazao Bičanić koji nije želio govoriti o financijskim detaljima transfera.

Talijanski list ističe kako je Interu put otvoren budući da je Arsenal odustao od Brozovića, barem prema njihovim informacijama. Brozovića opisuju kao polivalentnog veznjaka koji može podjednako dobro igrati na poziciji ofenzivnog i defenzivnog veznog te bi se na taj način odlično uklopio sa suigračem iz reprezentacije Mateom Kovačićem.

Za Brozovića je, ističe talijanski list, zainteresiran i Napoli, iako to Napolitanci demantiraju, a navodno i Milan, koji je, tvrde Talijani, „ispipao“ Dinamo i došao do zaključka kako je Brozovićeva cijena oko šest milijuna eura, što je u suprotnosti s onim što tvrde u Dinamu. Čelnici „modrih“ u nekoliko su navrata dali do znanja da Brozovića neće pustiti ispod deset milijuna eura.

Ako dođe do dogovora, Inter bi zatvorio priču po formuli – prvo posudba pa otkup ugovora u ljetnom prijelaznom roku.
Corriera ističe kako je Inter u vrlo dobrim odnosima s Dinamom nakon transfera Matea Kovačića te da će se klubovi lako dogovoriti oko modaliteta isplate transfera.

Nije jasno znači li to da će Inter odustati od Hajdukova veznjaka Tina Svena Sušića kojeg Corriera ne spominje u svojem tekstu o Brozoviću.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider