Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskusni stoper

Veliko pojačanje za Dinamo: Schildenfeld potpisao, stiže na ljeto!

Dinamo je na svojoj službenoj stranici potvrdio dolazak hrvatskog reprezentativca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gordon Schildenfeld potpisao je trogodišnji ugovor s Dinamom, kojem će se priključiti na ljeto.

"Jako sam sretan što su se stvari ovako završile. Već dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene koji sam odmah znao da se želim vratiti. Lako smo se dogovorili, svi znamo kako je Dinamo klub. Tu sam već igrao, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji jako puno još može dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima", izjavio je Schildenfeld nakon potpisa ugovora.

U siječnju 2007. iz Šibenika je Schildenfeld stigao u Dinamo (36 utakmica / dva pogotka) i zadržao se nešto više od godinu dana kada je prešao u Bešiktaš. Ostvario je nakon toga lijepu karijeru, igrao je u Njemačkoj (Duisburg i Eintracht Frankfurt), Austriji (Sturm Graz), Rusiji (Dinamo Moskva) i Grčkoj (PAOK i Panathinaikos). Nema sumnje, Šifo će biti veliko pojačanje za obranu Modrih koju bi svojim znanjem i iskustvom trebao učvrstiti.

Uskoro završava dvogodišnja posudba u Panathinaikosu, ali i ugovor s moskovskim Dinamom iz kojeg u zagrebački stiže kao slobodan igrač.

"On je iskusni stoper koji je svima dobro poznat. Drago mi je što ćemo ga od ljeta opet imati u modrom klubu. Svojim igrama će nam sigurno pomoći u ostvarivanju još boljih rezultata, a ponašanjem u svlačionici i van terena svakako će biti pravi primjer brojnim mladim igračima koje imamo. Rekao sam već da sam se u razgovoru s njim uvjerio kako mu ne nedostaje motiva, jedva čeka trenirati i igrati utakmice, a kada je tako onda će sigurno biti pravo pojačanje. Znamo koliko se želio vratiti u Zagreb i svi smo jako sretni što će Šifo ponovno biti dio naše modre obitelji", izjavio je zadovoljni trener Dinama Zoran Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider