Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nemoguća misija

VIDEO Burić u velikim problemima: Hajduk desetkovan na Maksimiru

Trener Bijelih održao je press konferenciju uoči uzvrata polufinala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Hajduk ove srijede gostuje kod Dinama na Maksimiru (početak u 17:30).

Damir Burić ne može računati na kompletan sastav. Sigurno u kadru neće biti Marko Bencun, Josip Juranović i Ante Roguljić, kao ni Franck Ohandza koji je poslije višemjesečne stanke protekli tjedan napokon počeo na treninzima raditi s loptom.

Poslije derbija svetog Duje Burića su zadesile nove nevolje.

"Velez je dobio jak udarac u koljeno, Jefferson isto tako. Nakon zadnjeg treninga ćemo znati pravo stanje u momčadi. Još ne znam tko će biti 100 posto zdrav."

"Atmosfera u momčadi je jako dobra, vidim da momci priželjkuju utakmicu. Što se tiče snage i koncentracije nadam se da ćemo se mobilizirati. Momčad za sada pokazuje jako pozitivne reakcije što se tiče timskog duha i homogenosti, a sad je pitanje samo snage i koncentracije. Ako to bude na dobrom nivou onda ćemo odigrati dobru utakmicu."

'Dinamo je oparen, ovaj put će biti spremniji'

Kako očekujete da će se Dinamo postaviti s obzirom na veliku prednost iz prve utakmice?

"Oni će igrati svoju igru, igraju uvijek jako dominantan nogomet, pokušavaju svaku utakmicu s posjedom pritisnuti protivika. Imaju jako dobre individualne igrače na ofenzivnim pozicijama. Imaju i prekide. Čeka nas teška utakmica, moramo biti na pravom nivou, vjerujem u moje momke da možemo odigrati dobru utakmicu."

Nakon poraza u prvoj utakmici polufinala Hajduk je pobijedio Dinamo pogotkom Frana Tudora što je bila prva pobjeda Bijelih nad Modrima nakon dvije i pol godine.

"Težimo da ponovimo igru iz prvenstvenog derbija. Utakmicu treba dobro otvoriti, trebaju se i neke stvari posložiti. To je bilo u jednom dobrom toku, mogli smo dati i još koji gol. Dinamo je oparen, oni znaju da je Hajduk u stanju odigrati dobro. Volio bih da se dogodi iznenađenje, ali mislim da će protivnik ovaj put biti spremniji."

Što je još Burić rekao u najavi dvoboja pogledajte u videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider