Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'lewandowski se ispucao'

Dinamo čeka Osijek, ali je već 'na pola puta' prema Münchenu

Dinamo nastavlja "ludi ritam" u rujnu i samo par dana nakon uvjerljivog prolaza u Kupu na Maksimir u petak, s početkom u 18 sati, dolazi Osijek...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu su najavili trener Modrih Zoran Mamić i dvojac koji je nedavno produljio ugovore s Dinamom Antonijo Ježina i Josip Pivarić, a navijačima će posebno biti zanimljivo što uz predočenje ulaznice s utakmice protiv Arsenala imaju – besplatan ulaz.

"Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam u Osijeku proteklih godina radi dosta problema. Osijek nije u ugodnoj situaciji zbog investitora i imaju svojih problema, ali nećemo razmišljati o tome. Trebamo ih respektirati i moramo biti na razini da bismo ih dobili. Želimo se vratiti pobjedama nakon remija u Splitu i napravit ćemo sve da upišemo pobjedu i sva tri boda", rekao je trener Dinama u uvodu, dok je Pivarić dodao:

"Prvenstvo nam je jako bitno i moramo nizati pobjede. Igramo protiv Osijeka i želimo dobiti kako bismo u što boljem raspoloženju krenuti prema Njemačkoj i Bayernu".

Modri i dalje imaju puno problema s ozljedama; posebno u zadnjoj liniji:

"Iskreno, bit će dosta promjena u sastavu, ali i da sada znam koje – ne bih rekao. Ono što sam siguran je da ne možemo računati na Sigalija, Pinta, Schifu i Pavičića. Vjerojatno neće igrati ni Taravel koji osjeća posljedice želučane viroze ni Benković kojeg mislimo da je nakon serije utakmica i ozljede važnije sačuvati za ono što nas čeka".

Jedan od rijetkih u obrani koji je spreman je novi/stari hrvatski reprezentativac:

"Jako sam sretan i ponosan jer mi je drago da se moja dobra forma prepoznala. Svakom sportašu je velika čast igrati za svoju zemlju i jedva čekam okupljanje. Vjerujem da svojim igrama mogu pomoći reprezentaciji", rekao je o pozivu u reprezentaciju Josip Pivarić.

Vratar Modrih koji je prije par dana čuvao gol Dinama u utakmici Kupa za kraj se osvrnuo na nedavno potpisivanje novog ugovora:

"Sigurno da sam jako sretan zbog novog ugovora što pokazuje da se na mene ozbiljno računa u budućnosti. To mi je veliki motiv za daljnji rad i na meni je iskoristiti svaku priliku koja mi se pruži.
Pivarića, kao i sve ostale igrače Dinama, par dana nakon Osijeka čeka susret s jednom od najboljih momčadi svijeta – Bayernom: - Drago mi je da se Lewandowski ispucao" rekao je kroz smijeh bočni igrač Dinama o impresivnih pet golova koje je napadač Bayerna zabio u svega devet minuta prije par dana Wolfsburgu pa nastavio:

"Dat ćemo sve od sebe da im pomrsimo račune. Ja sam sportaš i nikome ne priznam da je bolji dok se ne odigra utakmica. Naravno, oni su jedna od najjačih momčadi svijeta, ali nadam se da oni neće imati dobar dan, a da će nama biti fantastičan".

Slično razmišlja i trener Modrih Mamić o srazu u Njemačkoj:

"Što znači dobra utakmica? Izbjeći poraz... Nije to utopija ili junačenje, ali sportski je misliti da možeš odigrati najbolje u životu, oni malo lošije i da se može nešto izvući. Naravno, ne tvrdim da će biti dobro u Njemačkoj, ali ako ćemo igrati kao protiv Arsenala sam uvjeren da možemo biti dobri", zaključio je trener Dinama.

Ulaznice za utakmicu protiv Osijeka su već u prodaji, blagajne rade u četvrtak od 10 do 19 te na dan utakmice od 10 do 18:45. Cijene su sjever 10kn, istok 20kn i zapad 30 kn. Podsjećamo još jednom da navijači koji su bili na utakmici protiv Arsenala s istom ulaznicom imaju besplatan ulaz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider