Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić poludio na suca

FOTO Drama na Kantridi: Radošević u sudačkoj nadoknadi spasio Rijeku!

U derbiju 27. kola Prve HNL Rijeka i Dinamo su odigrali 2-2 na Kantridi u utakmici punoj uzbuđenja i preokreta...

Riječani su poveli golom Balaja (29), a Zagrepčani su u nastavku preokrenuli rezultat preko Pjace (47) i Sigalija (82), da bi na konačnih 2-2 izjednačio Radošević (90+4) u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Dinamo je od početka bio bolja momčad na terenu. 'Modri' su dobro kombinirali, stvorili nekoliko prilika, ali i prvi primili gol nakon velike pogreške Taravela koji je uštopao loptu Balaju.

Međutim, to nije poljuljalo Mamićeve igrače koji su istim tempom krenuli i u nastavku. Rezultat toga je bilo ekspresno izjednačenje nakon sjajne akcije Fernandesa i Pjace.

Riječani su poslije toga imali spornu situaciju u kaznenom prostoru Dinama, no Strahonja nakon kontakta Jugovića i Eduarda nije svirao ništa. Domaćini su 'poludjeli' na suca, a s tribina su odmah krenule uvrede.

I kad se pomislilo da neće biti više uzbuđenja, totalna drama. Prvo je Dinamo došao do preokreta golom Sigalija, a onda je Rijeka u sudačkoj nadoknadi izjednačila nakon 'bombe' Radoševića s oko 25 metara. Mamić je nakon utakmice imao prigovora na suca pa je ušao u teren i stvorio malu gužvu.

Dinamo je tako nakon 27 kola još uvijek bez poraza u MAXtv Prvoj ligi, uz 20 pobjeda i sedam remija, dok Rijeka i dalje zaostaje 14 bodova. Novi dvoboj ovih momčadi na rasporedu je već u srijedu na Maksimiru, kada se igra prva utakmica polufinala Kupa.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider