Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledao ga i...

Incidenti u Barceloni: Brutalno gaženje Messija, Suarez ih čekao u tunelu

Barcelona je razbila gradskog rivala Espanyol u Kupu, ali nakon utakmice su ostali mnogi 'repovi'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vruće je bilo u derbiju Barcelone. Za vikend je Espanyol iščupao iznenađujući remi u prvenstvu u dvoboju gradskih rivala na El Pratu, ali ždrijeb Kupa kralja omogućio je Barci brzu osvetu. Na Camp Nouu Barcelona je razbila Esypanol s 4:1 uz briljantnu igru Lea Messija koji je postigao dva pogotka i još dva puta asistirao.

Gosti su završili utakmicu s devet igrača. Potpuno su izgubili živce smo vidjeli neke pogibeljne startove. Pape Diop je isključen nakon što je vrijeđao Luisa Suareza odnosno njegovu majku, a nakon utakmice Urugvajac je izgubio živce i htio se obračunati s protivničkim igračima.

Španjolski mediji javljaju kako je sudac u zapisnik unio događaje iz tunela. Prijavio je kako je Suarez vikao 'dođite, čekam vas, vi te smeće.''

Na utakmici smo vidjeli puno nervoze. Vratar Espanyola Pau Lopez je 57. minuti trebao biti isključen nakon što je namjerno nagazio Lea Messija dok je ležao na podu. Bio je to suludi čin koji je mogao završiti većim posljedicama. Lopez se pobrinuo da svom težinom nagazi suparnika, a znamo koliko su oštri čepovi kopački. U biti je nevjerojatno da je Messi prošao neozlijeđen iz cijele situacije.

Argentinac se nakon toga htio obračunati s Lopezom, ali zaustavio ga je Suarez. Nitko od sudaca nije vidio što se dogodilo, vjerojatno jer lopta nije bila ni blizu incidenta.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider