Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitna karijera u Unitedu

Iznenađujuća odluka Van Gaala, zvijezda ManUtd-a odbila putovati na finale FA kupa

Mlada zvijezda ManUtd-a Memphis Depay senzacionalno je izostavljen iz momčadi za finale FA kupa protiv Crystal Palacea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Memphis Depay nije se našao na popisu igrača ManUtd-a koji će konkurirati za završnu utakmicu sezone. Unatoč tome što je nekoliko utakmica startao na klupi, nizozemski ofenzivni veznjak bio je uključen na popis u svih 58 utakmica Uniteda ove sezone, tako da je veliko iznenađenje što ga je Van Gaal ovaj put izostavio.

Nakon što je prošlog ljeta pristigao iz PSV-a s velikim očekivanjima, pa dobio famozni broj 7 na dresu i ambiciozno govorio o tome kako bi volio postati klupska legenda, Memphisova karijera na Old Traffordu počela je strmoglavo padati.

U ovom trenutku postoje ozbiljne sumnje u njegovu budućnost u ManUtd-u, a mnogi donedavni snovi kao da su miljama udaljeni i gotovo nedostižni. Depay ne samo da se nije uspio prometnuti u jednog od glavnih igrača 'Crvenih vragova', nego nije uspio postati ni standardni prvotimac.

Prema Jeremyju Crossu iz 'Daily Stara', Depay je odbio putovati s momčadi na finale FA kupa poprilično revoltiran Van Gaalovom odlukom, a to bi moglo izazvati dodatni nered oko njegovog statusa. Ima li uopće više budućnost na Old Traffordu?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider