Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ostaje u reprezentaciji?

Demantiran odlazak Ante Čačića u Rusiju: 'To nije istina'

Vijest o odlasku Ante Čačića na novi posao vrlo je brzo demantirana u ruskim medijima..

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski izbornik Ante Čačić ne odlazi u Rusiju. Njegov dolazak na mjesto trenera Anžija iz Mahačkale, što bi značilo da odlazi s mjesta izbornika hrvatske reprezentacije, demantirao je generalni direktor kluba iz glavnog grada ruske pokrajine Dagestan, prenose sport.ru i rusfootball.info.

''Jučer je bio Vrba, danas je Čačić, sutra će biti Zeman, a poslije toga netko drugi. Umoran sam da svaki dan komentiram pisanje nekog stranog medija. Jasno ću reći, to nije istina'', rekao je ruskim medijima Sergej Korabljev.

Naravno, ovakve oštre izjave mogu biti i 'pila naopako' dagestanskog kluba u kojem su prije nekoliko godina igrale zvijezde poput Williana, Roberta Carlosa i Lassane Diarre. No, onda je bogati gazda Sulejman Kerimov nakon velikih gubitaka u biznisu odlučio 'zavrnuti' pipu u klubu zbog čega je i došlo do ispadanja u niži rang.

Anži se nakon godine dana provedene u drugoj ligi vratio u elitnu rusku Premier ligu i trenutno je u potrazi za trenerom. No, kako se čini prema ovom demantiju, to neće biti hrvatski izbornik koji nije bio dostupan za komentar.

Čačić je na onoj nervoznoj oproštajci od Eura poručio kako će savezu dati svoj ugovor na razmatranje, no zasad nema znakova kako su Šuker i Mamić, vladari hrvatskog nogometa, nezadovoljni Čačićem odnosno ranim ispadanjem u osmini finala Europskog prvenstva.

Podsjetimo, Čačić je rekao kako nije optimist uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo što sigurno ne može ugodno za čuti čelnicima HNS-a. Vidjet ćemo je li ova tišina iz saveza oko statusa izbornika nakon raspleta EP-a dobar ili loš znak za bivšeg trenera Dinama, Lokomotive i Maribora.

Želite li da Ante Čačić i dalje ostane hrvatski izbornik?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider