Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U potpunoj euforiji

Dejan Lovren se otvorio: I ja sam na kraju samo čovjek!

Dejan Lovren je napokon postao junak Liverpoola, a dugo se mučio s raznim problemima da dođe do toga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozljede, lošija forma, greške, kritike i problemi s hrvatskim pravosuđem, utjecali su na Lovrenovu psihu, no sad je polako sve to iza njega. Zato i jest u euforiji koja ne popušta, a svoju sreću dijeli s obitelji, suigračima, svim navijačima i svojim obožavateljima.

''Trud, zalaganje i vjera... Ništa više! Hvala svim ljudima koji su uz mene. I kad je najteže neopisivo mi znači vaša podrška. I ja sam samo na kraju čovjek... YNWA'', napisao je na svom Facebook profilu dojučerašnji hrvatski reprezentativac.

Pogokom u prvoj minuti sudačke nadoknade donio je Liverpoolu pobjedu od 4:3 protiv Borussije Dortmund s kojom je engleski klub s ukupnih 5:4 prošao dalje, te se još uvijek može nadati tituli koju je posljednji put osvojio 2001. godine nakon infarktnih produžetaka protiv španjolskog Alavesa (5:4).

Također, ta titula bi im donijela nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, a to kroz englesku Premierligu teško da mogu izboriti jer imaju 48 bodova, a četvrti Manchester City je na 57. Prednost za Redse je što imaju utakmicu manje pa nada postoji. Kod njih uvijek postoji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider