Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolna grimasa

Cristiano Ronaldo se oglasio nakon ozljede i prekida treninga

Najbolji nogometaš Kraljevskog kluba na treningu je imao sudar s rezervnim vratarom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alarm na Santiago Bernabeuu - Cristiano Ronaldo napustio je trening zbog ozljede lijevog bedrenog mišića zbog čega su madridski mediji dignuli cijelu uzbunu.. Portugalac se ozlijedio tako što ga je u jednoj akciji s leđa gurnuo Dani Carvajal nakon čega se spotaknuo i sudario s pričuvnim vratarom Kikom Casillom.

AS piše kako je Ronaldo pao s bolnom grimasom na licu te je u teren utrčala liječnička služba Kraljevskog kluba koja je odmah utvrdila kako nije sposoban za nastavak treninga.

Dok je Ronaldo u pratnji liječnika hodao prema svlačionicama Realova kampa Valdebebas bacio je na travnjak bocu s vodom i nije htio odgovoriti novinarima na pitanja o zdravstvenom stanju.

Zinedine Zidane pokušao je umiriti navijače Reala...

"Vidjet ćemo, nadam se da će biti spreman i da ću moći računati na njega."

A onda se putem medija javio Cristiano Ronaldo i uputio 'apaurin' navijačima nakon medijskog izvještavanja s trenninga.

''Dobio sam udarac na treningu, ali bit ću dobro sutra ili neki drugi dan. Poraz u finalu bio bi za nas veliki neuspjeh, ali pobijedit ćemo.''

Real Madrid se može samo nadati da se ne radi o istoj ozljedi koja je Ronalda zadesila prije mjesec dana. Tad su mu popucala mišićna vlakna u butnom mišiću i morao je propustiti prvi dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Ako je sad obnovio tu istu ozljedu, teško da će četiri dana biti dovoljna kako bi bio 100 posto spreman za finale koje se igra ove subote u Milanu s početkom u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider