Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao na kraj nagađanjima

Ronaldo objavio veliku vijest za sve fanove: Na potezu je Real

Najbolji europski nogometaš govorio je o nekoliko tema uoči završetka klupske sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo demantirao je nagađanja oko mogućeg prelaska u francuski PSG ili engleski Manchester City napomenuvši kako će karijeru završiti u Kraljevskom klubu s kojim se nada potpisati novi ugovor na kraju sezone.

"Vidjet ćemo hoćemo li produžiti ugovor na kraju sezone. Real Madridu bi bio dobar potez obnoviti moj ugovor. Želim ostati ovdje", rekao je Ronaldo u Realovu kampu Valdebebas.

"Bilo je dobrih i loših trenutaka. Prije četiri godine nisam bio sretan no sada sam zadovoljan i ne vidim bolji klub od Real Madrida. Neka ostali klubovi sve zaborave", izjavio je Ronaldo.

'Zidane je pametan, ne govori puno'

Portugalac ima ugovor do ljeta 2018. Ove sezone je u 47 utakmica zabio 51 gol te je 14 puta asistirao.

"Identificiram se sa trenerom Zinedineom Zidaneom. On je pametna osoba, ne govori puno, te je jako pozitivan. Nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka a da će on ostati trener idućih sezona. Kao trener nema iskustva no jako dobro traži svoj put", rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se i na smijenjenog trenera Rafaela Beniteza koji je klupu napustio u siječnju.

'Osvojit ćemo Ligu prvaka'

"Neke stvari se mogu naučiti a neke ne. No, od trenera se uvijek može naučiti. Kod Beniteza sam vidio drugačije stvari nego kod drugih trenera. Benitez mi je govorio kako udariti loptu, kako pucati... Ja sam govorio 'u redu'. Bolje je reći 'hvala' i gotovo", rekao je Ronaldo.

U subotu Real Madrid i Atletico Madrid igraju finale Lige prvaka u Milanu.

"Bio bi neuspjeh ne osvojiti Ligu prvaka. Ako pobijedimo sezona će biti odlična a ako izgubimo bit će promašaj. No, pobijedit ćemo. Sezona će biti vrhunska", poručio je Ronaldo koji će, po svemu sudeći, biti spreman za okršaj s gradskim rivalom nakon što je u utorak zbog ozljede bedrenog mišića napustio trening.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider